dinsdag 1 juli 2014

Restjes / Leftovers

Ok, so there is almost nothing more to eat, 
except for a few leftovers: ham, red onion, tomato sauce, tomatoes and cheese.
What we make: spaghetti with ham, red onion and cheese 
How we start ?
You will need: 
  • ham 
  • half red onion
  • tomato sauce 
  • spaghetti
  • tomato 
  • cheese
 Preparation: 
  • Saut√© the red onion and put the ham in the meantime
  •  Let water boil 
  • Add the tomatoes at the ham and onions 
  • Add the tomato sauce 
  • Add spices to taste and let simmer for a moment
  • If the spaghetti is al dente, can you serve
  • If you want, you can still do the cheese over spaghetti
//
Ok, er is dus bijna niets meer in huis, 
behalve een paar restjes: ham, rode ajuin, tomatensaus, tomaten en kaas.
Wat maken we: spaghetti met ham, rode ajuin en kaas
Hoe beginnen we eraan?
Je hebt nodig:
  • ham
  • halve rode ajuin
  • tomatensaus
  • tomaten
  • kaas
  • spaghetti
De bereiding:
  • Stoof de rode ajuin en doe er de ham bij
  • Laat ondertussen water koken 
  • Voeg de tomaten toe bij de ham en de ajuin
  • Voeg de tomatensaus toe
  • Voeg kruiden toe naar smaak en laat even sudderen
  • Doe de spaghettislingers in het kokende water
  • Als de spaghetti beetgaar kun je het serveren
  • Je kan er de kaas op doen
  • Smakelijk!!! 
Klaartje



Geen opmerkingen :

Een reactie posten

♥Leave a comment ♥